SHPËRNDAJE

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës kanë ndërmarr një aksion në komunën paralele të Pejës.

Më pas ata kanë arrestuar sekretarin e Kryqit të Kuq të po këtij sistemi, Moma Dashiq, shkruajnë mediat serbe, transmeton Klan Kosova.

Aksioni ka qenë i gjerë, pasi edhe sy sekretarë të tjerë kanë përfunduar në pranga, njëri në Dragash dhe tjetri në Graçanicë.

SHPËRNDAJE