SHPËRNDAJE
Artistja e re, Gordana Kingji të cilën e njohim me emrin artistik Baby G, sot ka një ditë të veçantë.

Ajo feston ditëlindjen e 21-të dhe këtë gjë e ka bërë të ditur duke publikuar një foto në Instagram, me të cilën uroi veten

Urime të shumta erdhën sipër asaj fotoje nga fansat e këngëtares, duke i thënë fjalët më të ëmbla.

Por, përveç urimeve, Baby G ka pranuar edhe dhuratat e para të ditëlindjes, të cilat i publikoi në rrjete sociale.

SHPËRNDAJE