SHPËRNDAJE

Lojtarët e Milanit sot kanë vizituar shtëpinë memorialë të Shën Terezës në Shkup

Por, duket se më i prekuri nga kjo vizitë ka qenë kapiteni i Milanit, Leonardo Bonucci, i cili ka shkruar edhe një thënie të Shën Terezës.

“Unë mund të bëj gjëra që ju nuk mundeni, ju mund të bëni gjëra që unë nuk mundëm. Së bashku mund të bëjmë gjëra të mëdha”, shkruan Bonucci.

Ndeshja ndërmjet Shkëndijës dhe Milanit do të zhvillohet sonte nga ora 20:45 në stadiumin Filipi II në Shkup. /Express/

SHPËRNDAJE