SHPËRNDAJE
Ka filluar mbledhja e Qeverisë së Kosovës.

Në këtë mbledhje janë kryeministri në detyrë Isa Mustafa, dhe ministrat Mimoza Ahmetaj, Hikmete Bajrami, Skender Hyseni, Arsim Bajrami, Hajredin Kuçi,  Enver Hoxha dhe Edita Tahiri

Ky është rendi i ditës:

SHPËRNDAJE