Një zeshkane e bukur ka shërbyer lakuriq në një furrë në Francë
Zeshkanja ka mahnitur të gjithë klientët kur e kanë parë atë duke shërbyer në atë mënyrë

Mirëpo nuk ishte ashtu siç mendonin ata, sepse kjo ishte një kamerë e përgatitur nga ata.

Radhët për të blerë diçka nga ajo ishte shumë e gjatë, por kur ajo largohet nga aty për të marrë diçka nga prapa, aty shfaqet një tjetër burrë lakuriq, i madh dhe me mjekërr, por duket se ky i kishte larguar të gjithë klientët, sepse askush nuk dëshironte më të shërbehej nga ai.

/

 

Loading...
SHPËRNDAJE