SHPËRNDAJE
Gazra toksike, dridhje të tokës, vullkane aktive dhe temperatura e ajrit sa e zjarrit e karakterizojnë vetëm një vend në botë.
 

Ky është vendi i quajtur Danakil dhe gjendet në Afrikë. Në këtë vend ka vështirësi për gjetjen e ujit dhe thatësira është e madhe.

Afar people loading salt on the camel caravans in the Danakil Depression, Ethiopia

SHPËRNDAJE