SHPËRNDAJE

Fotografi të shumta, disqe e materiale tjera u hodhën si mbeturina në Ribar të Lipjanit nga një studio fotografish.
Në mesin e tyre ishte edhe portreti i ish presidentit Ibrahim Rugova dhe i komandantit të UÇK-së, Adem Jashari.

Kjo i hatroi banorët e fshatit.

SHPËRNDAJE