SHPËRNDAJE

Linda Morina nuk ka të ndalur kur është fjala për këngë dhe tekste të shpejta.

 

Ajo është e para që arrin për cdo ngjarje të bëjë këngë madje duke i shkruar vet tekstet e këngëve.

Edhe për rastin e zgjedhjes së kryeministrit të ri të Kosovës, z/Ramush Haradinaj, Linda Morina ishte e para që publikoi një këngë të cilën ia ka kushtuar atij.

Këngën në fjalë ne ua sjellim që ta dëgjoni./Kosovarja/

 

 

SHPËRNDAJE