SHPËRNDAJE

Shkruan: Naim Asllani

Që të dyja këto forca politike kanë paralajmruar që sot nuk do të votojnë të nominuarin për kryeministër z.Ramush Haradinaj.

Kjo e para sa për ta rritur akoma më shumë pazarin në dëm të Kosovës, kurse këto partit opozitare sa për t’ia bërë argatin Beogradit, në dëm të vendit.
A mos po ju duket që pak të drejta kanë shkit në Kosovë apo çfarë?!
Të bëhet deri në këtë masë FAKTOR Serbia në Kosovë nga të zgjedhurit e popullit,unë këtë nuk e kuptoj dot.
Prandaj, ju bëj thirrje deputetëve nga opozita VV dhe LDK-së që sot të japin votën pro për gjeneralin e luftës së UÇK-së z.Ramush Haradinaj për Kryeministër dhe kësisoj ne tregojmë që kur është interesi i përgjithshëm ne dimë ta tejkalojmë vetevetën.
Jam mëse i bindur se është ndër më meritorët duke u bazuar në të kaluarën e tij dhe familjes së tij.
#MeRamushinKryeministër

SHPËRNDAJE