SHPËRNDAJE

Ai ka qenë mjaft i angazhuar në krijimin e qeverisë së re të Kosovës.

Presidenti i Aleancës për Kosovën e Re, Behgjet Pacolli dje ka lënë pas ditën e vështirë dhe të stërzgjatur rreth seancës parlamentare për votimin e Ramush Haradinaj për Kryeministër.

Por, pas emërimit në dy poste qeveritare, ka shkuar të festoi në hotelin “Swiss Diamond” në Prishtinë.

Në fakt, pronari i kompanisë “Mabetex” ka qenë shoqërues i mbesës Egzona Ajeti për tek altari i martesës.

Ndryshe, Pacolli nga dje është zëvendëskryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme të Kosovës.

SHPËRNDAJE