SHPËRNDAJE

PDK, është mbledhur në një mbledhje të thirrur nga kryetari i saj, Kadri Veseli.

Kryesia e partisë aktualisht ndodhet në një takim ku po diskuton për zhvillimet e fundit politike

PDK, dhe partnerët e kolaicioni janë në hall me sigurimin e numrave të nevojshëm për ta krijuar qeverinë e re.

  anëtarë të kryesisë së këaj partie kanë thënë se po flasin për angazhimin e strukturave të partisë në prag të zgjedhjeve lokale.

Por në një kohë kur koalicioni PAN është në krizë të numrave, çdo temë tjetër e diskutimit në këtë mbledhje është e dorës së dytë.

SHPËRNDAJE