SHPËRNDAJE

Pa dyshim kjo fotografi është shkrepur në kohën më kritike për Kosovën. Në ketë fotografi shihet, Hashim Thaçi bashkë me ishluftëtarin e UÇK-së, tashme të ndjerin Mujë Krasniqi në kohë e luftës.

Ndërkohe, presidenti Hashim Thaçi, sot përmes një postimi në Facebook ka kujtuar luftën dhe rezistencën e Mujë Krasniqit për çlirimin e Kosovës.

Ai thotë se Mujë Krasniqi ishte ndër fytyrat e para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës “Mujë Krasniqi, duke qenë ndër fytyrat e para të UÇK-së, u bë frymëzues i ushtarëve për të luftuar dhe vazhduar rezistencën për çlirimin e Kosovës. 18 vjet më pas, sakrifica, veprat e tij dhe të bashkëluftëtareve, janë dëshmi e atdhedashurisë dhe frymëzim për gjeneratat e ardhshme.

Është përgjegjësi e jona si institucione dhe qytetarë që të kujdesemi edhe më shumë për vlerat, për të cilat ata janë flijuar. 

SHPËRNDAJE