Si (pjesëmarrës i asaj nate të 11 mars-it 1981, kur deri në mëngjesin e hershëm, sorollateshim nëpër rrugët e Prishtinës…, me shpresën se gjeneratat e ardhshme do jetojnë në liri të plotë) ish student i demonstratave, por, dhe si altruist për nga mënyra se si e imagjinonim NE të ardhmen e Kosovës, nuk jemi kërrkah sot…

Lavdi gjithë dëshmorëve!!!

Loading...
SHPËRNDAJE