SHPËRNDAJE

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj siç paralajmëroi më parë është duke qëndruar te Mihja sipërfaqësore në fshatin Shipitullë.

Në këtë vend ka filluar puna e mihjes pas së cilës pritet që të nxirret thëngjilli dhe Kosova të mos ketë më krizë energjetike, raporton lajmi.net.

Haradinaj sot arriti marrëveshje me banorët e Shipitullës dhe Hadës për shpronësimin e pronave.

Lajmi.net do të iu mbajë të informuar.

SHPËRNDAJE