SHPËRNDAJE

�Secili vënd në shtetndërtimin dhe avancimim e tij si pik kyqe ka politikën ku përmes së cilës krijon strategji ndryshimi në saje të cilave reflekton në popullat pro shoqëris ku në baz të cilës mundësohet realizimi i projekteve në zhvillim dhe avancim të vëndit sepse përmes politikës krijohen mundësi bashkpunimi dhe realizim projektesh.��Politika-Mundesia për ndryshim ��Sfid me anë të së cilës mundë të krijosh mundësi për ndryshim e cila na bën të dëshmohemi në kët rrugëtim.��Qeverisja dhe Politika e zhvilluar nga Prijësit e PDK-së ka dëshmuar pothuajse mbi një dekad nivelin e demokracis dhe zhvillimin e vëndit pasi që në qdo periudh të qeverisjes së saj si piksynim kryesor ka patur renien e papunsis ngritjen e nivelit të shëndetësis,arsimit,drejtësis ku të gjitha këto ka arritur që ti përmbush me efikasitet të lart dhe se ponjashtu në kët rrugëtim që po vazhdon tutje me fillimin e mundësive të reja për ndryshim do arrij që të korr suksese në qdo cep të Kosovës me udheqje të denjë dhe në bashkpunim me popullin të dëshmohet Politika Shembullore e Prijësit të tashëm të PDK-së Z.Kadri Veseli dhe në të Kaluarën e Z.Hashim Thaqi që të vazhdon ky rrugëtim i sukseseve kërkohet pun angazhim dhe përkushtim i denjë nga të gjitha strukturat që të dëshmohemi se jemi fitues bindshëm të Politikës Kosovare në nivel lokal dhe qëndror të bashkuar dhe përkushtuar ofrojm mundësin për të fituar.�PDK-ja me frymzim dhe fillim të ri për popullin.

SHPËRNDAJE