SHPËRNDAJE
Kina është një ndër ndotësit më të mëdhenj të ajrit dhe për të reduktuar sadopak këtë imazh të keq, vendi aziatik po shikon gjithnjë e më shumë drejt ndërtimit të vendbanimeve miqësore me natyrën.

I tillë është edhe projekti i nisur në një zonë malore të provincës Guangxi, ku po ndërtohet një “pyll i qytetëruar”.

Projekti është ende në fazë fillestare dhe është pagëzuar me emrin “Pylli qytet Liuzhou”.

SHPËRNDAJE