Gazetari e publicisti kosovar Veton Surroi ka deklaruar sot në Beograd se interes i Kosovës do të duhej të jetë Serbia si shtet i pasur i qytetarëve të lumtur, transmeton Gazeta Metro.

Sepse, kur Serbia është e disponuar për luftë, ky nuk është problem vetëm për të, por për tërë regjonin, ka vlerësuar Surroi në tubimin “Një paradigme e re për Kosovën e Serbinë”, organizatorë janë Forumi për marrëdhënie etnike dhe Fondacioni për shoqëri të hapur, transmeton “Danas”.

Loading...
SHPËRNDAJE